Flyttstäd

maid_flyttstad_bot1

Vi utför kompletta och professionella flyttstädningar för bostäder och lokaler i alla storlekar. Vi lämnar alltid fast pris och alla jobb genomförs med besiktningsgaranti. Vi samarbetar med flera stora fastighetsägare och fastighetsbyråer så som Lulebo, Boetten, Fastighetsbyrån, Norrporten, Skebo med flera.

VAD INGÅR?

Inför en komplett flyttstäd så är det enda ni behöver tänka på att tömma bostaden och se till att kyl/frys är tömt och avfrostat samt avslagna, sen tar vi hand om resten. Fönsterputs, golvbrunnar, ventiler, vitvaror, element m.m. ingår alltid. Vattenlås ingår ej.

Vi lämnar besiktningsgaranti på alla våra jobb, detta innebär att om det mot förmodan skulle uppstå någon anmärkning eller synpunkt så kommer vi ut och åtgärdar detta kostnadsfritt. För att besiktningsgaranti skall gälla måste vi ha minst en arbetsdag efter besiktning för att åtgärda eventuella anmärkningar. Eventuell anmärkning skall göras inom 5 dagar från det att flyttstäd är utförd.

VAD KOSTAR DET?

Se vår prislista för aktuell kvadratmeterkostnad, eller skicka in en offertförfrågan och få ett fast pris direkt.

Observera att priser avser normalt nedsmutsad lägenhet. Vid eventuell röksanering eller annat gäller ej pris/m2 utan timdebitering enligt gällande prislista.

Vill du veta mer?

Ring oss på 020 – 45 45 00 (10.30-12.30)
Eller maila på info@maidhemservice.se